All hjälp jag behöver med blommor

God dagens folket! Vad roligt att ni har hittat till min blogg, idag kommer det ett inlägg som ni förhoppningsvis kommer gilla. Tanken är att det ska handla om den underbara hjälpen jag alltid får med blommor i Kävlinge när jag är hos Stig Centerfeldt Blommor AB.

Sedan dess att jag flyttade hemifrån har jag älskat blommor och växter, det jag älskar med det är att man får en mer levande känsla i hemmet. Innan jag förde in blommor här hemma såg det väldigt plant och tråkigt ut, men så fort jag satte in en vas med blommor blev det mer levande. Det är konstigt att en så liten sak kan förändra så mycket. Ända sedan dess har jag alltid försökt ha fräscha blommor här hemma, jag har även ett par olika växter för att få det mer levande. När det är dags att köpa nya blommor i Kävlinge är det Stig Centerfeldt Blommor AB jag brukar vända mig till. Anledningen till det är så enkel som att jag älskar den servicen jag får hon dem, jag blir alltid bemött av glad personal som får mig att känna mig välkommen. Redan första gången jag var hos dem fick jag det bemötandet och det har helt enkelt lett till att jag har fortsatt gå till dem när det gäller blommor, för jag vet att jag kommer få den bästa hjälpen av dem. Oavsett vad jag är ute efter när jag kommer till dem ser de till att jag får den hjälpen jag behöver för att hitta rätt blommor och tillbehör, vilket jag verkligen uppskattar. Det är skönt att de delar med sig av sin kunskap kring blommorna, för jag har inte samlat på mig jättemycket kunskap under de åren jag har haft och köpt blommor i Kävlinge.