Valutor:
Swedish

Frakt & Retur

Återgå & Exchange
Som kund hos oss, tror vi att du ska må bra om ditt köp. Vi ger dig med detaljerade beskrivningar och bilder så att du kan fatta ett välgrundat beslut tillsammans med vänlig kundsupport dygnet runt. www.adidasfotbollsskor.se med förtroende att veta våra objekt backas upp av vår 100% pengarna tillbaka garanti. Om du får ett objekt som inte är som beskrivit vi kommer att återbetala 100% av köpeskillingen, plus alla fraktkostnader som du har ådragit sig.
Ångerrätt
1. Du kan returnera varor inom 7 dagar efter köpet
De måste återlämnas med sin originalförpackning. När återvänder objekt som du rekommenderas starkt att få bevis för utstationering. Vi kan inte ta ansvar för paket som förlorats under transport.
2. Alla beställda artiklar är rätt objekt du väljer här
Vi lovar dig om rätt ordning paketet. Så om återvändande rätt objekt för ett bidrag: alla returnerade varor är föremål för en 15% utsättning avgift. Sändning och bruksladdningar är non-refundable.
3. Vi täcker inte fraktkostnad av retur eller utbyten
Du kommer inte att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser.
4. En snabb återbetalning av priset på varorna kommer att utfärdas när all den information som avses ovan har mottagits.
Kreditkortet används för det ursprungliga köpet kommer att krediteras med det ursprungliga priset. Även i själva verket kommer du ha en återbetalning av 95% av ursprungliga priset eftersom den andra 5% kommer att debiteras av banken. Återbetalningen kommer att läggas till ditt kreditkort konto inom 5-10 dagar efter att vi fått avkastningen. Om det finns några problem med återbetalningen, kommer en medlem av vårt kundvårdsteam att kontakta dig.
5. Kontakta oss med din beställning ID för att få hjälp
Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick. Inte slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.
Bytesrätt
Alla våra produkter omfattas av 15-dagars policy för utbyte.
Om du inser att du har gjort ett misstag och vill avbryta din beställning eller om du kan få ett objekt som du har beställt som är defekt, skadad eller inte vad du beställt, kontakta oss så snart som möjligt. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick. Inte slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.
Anmärkning:
Ordningen kanske inte är möjligt att stoppas när produkterna levereras. Om du vill returnera eller byta, är du ansvarig för sändningsavgiften. Så var försiktig när du gör en beställning och vara säker på vilket objekt du vill köpa.
Skicka in din avkastning eller utbyte begäran via e-post till service.aline@hotmail.com med den begärda informationen nedan och vi kommer att skicka dig information om hur du skickar retur objekt tillbaka för återbäring eller utbyte, vanligen inom 24-48 timmar.
tillbaka
payment